jezici

Edukacije

Edukacije tim

Glavni cilj je biti ljudima pomoć u svladavanju osnovnih životnih znanja i vještina s naglaskom na poslovne vještine s obzirom na potrebe postojećeg ili novog poslovnog poduhvata.

Tim Edukacija ima svoju voditeljicu

Edukacije

EN

Radionica Božji Kod za Posao

Kršćanski Poslovni Klub uzbuđen je što će najaviti nevjerojatan događaj s radionice pod nazivom Božji Kod za Posao, čiji je domaćin Ronald Nair.

Ronald je su osnivač magazina Affluence i uključen je u više talk show emisija, vrhunskih događaja i preteča je u svijetu luksuza.Također vjernik u praksi i Božji čovjek. Njegova je radionica olujno zauzela Južnu Afriku i pomaže u preoblikovanju mnogih tvrtki i ljudi.

Uzbudljiva je radionica koja će vam pomoći otključati Božji kôd ‘uspjeha’. Skreće pogled na važnost rijeka u Bibliji, rijeke pružaju korekciju, zaštitu i usmjeravanje. Rijeke predstavljaju život. Tečaj će se odvijati kroz niz tekstova iz Biblije kako bi vam pomogli otključati vaš put do ‘uspjeha’. Tečaj je dizajniran da promjeni vaše razmišljanje i razumijevanje.

Na radionici Ronald govori o pitanjima:
Što se može naučiti od Josipa, kralja Salomona i Gideona?
Što znači pojam "Blažen"?
Želi li Bog da napredujete?
Zašto je jedinstvo važno?
Što je bio Eden?

Ova radionica započinje u utorak, 27. travnja, a trajat će jednom tjedno tijekom 5 tjedana. Svaka će radionica biti u utorak i započet će u 18:00h, a završiti u 19:30h. Radionica službeno završava u 19:30h, no moguće je nastaviti raspravu i postavljati pitanja nakon službenog završetka radionice.

Svaki polaznik dobit će primjerak E-knjige Božji kodeks poslovanja, a nakon uspješnog završetka radionice svaki polaznik dobit će certifikat.

Radionica će se održati na engleskom jeziku, ali Lana i Krešimir će prisustvovati kako bi pomogli u osnovnoj hrvatskoj interpretaciji pojmova.

Cijena je 500 kn, a ograničeno je 30 ljudi za ovu radionicu, pa vas molimo da što prije potvrdite svoje mjesto.

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da otkrijete Božji Kod za posao.

Krešimir Prevendar
"Bila mi je privilegija sudjelovati na prvoj radionici God’s Code for Business s ljudima iz cijeloga svijeta. Slušajući Ronalda i ljude koji su sudjelovali, te dijeleći s njima dobra i loša iskustva u poslu dobio sam novu motivaciju i smjer za dalje."

Lana Jukić
"Predivno iskustvo internacionalne edukacije na temu Business&Biblia. Bilo je vrlo poučno i iznimno nadahnjujuće slušati Ronalda i njegove goste, te dijeliti iskustva s drugim polaznicima edukacije. Istinsko bogatstvo za um i duh."