jezici

Projektni

Projektni tim

Glavni cilj je biti podrška članovima i partnerima u realizaciji njihovih ideja i projekata u poduzećima, udrugama, obrtima, OPG-ovima, a posebno onima koji žele pokušati raditi po Biblijskim načelima.

Glavne aktivnosti projektnog tima:

  • Male kršćansko poslovne grupe
  • program razvoja vjerskog turizma
  • lansiranje poduzeća koja rade po Biblijskim načelima

Projektni

Male kršćansko poslovne grupe

Plod suradnje projektnog, edukacijskog i molitvenog tima. Glavni cilj je okupiti poslovne ljude i one koji se žele u tome smjeru razvijati u atmosferi slušanja drugih i zajedničke molitve uz zašitu privatnosti razgovora, ideja i projekata kako bi se članovi grupe ohrabreni mogli vratiti u redoviti poslovni život. Jedan od posljedičnih rezultata je poslovno povezivanje ljudi koje žele raditi zajedno i učiti poslovati s Gospodinom.

Dosadašnje aktivnosti:

  • 2018. pilot grupe u Požegi i Zagrebu
  • 2019. pilot grupa u uredima člana kluba
  • 2020. redovita grupa u uredima Kluba koja se nalazi jednom mjesečno

Želiš li pokrenuti Malu kršćansko poslovnu grupu u svojem poslovnom okruženju, u svojoj župi, u svojoj zajednici....? Javi nam se.

Imam ideju

Imam ideju/prijedlog

Imate ideju ili prijedlog za Klub ili članove Kluba. Zanima Vas suradnja ili vidite negdje poslovne mogućnosti - javite nam se. Kada Klub zaprimi i razmotri Vašu ideju javit ćemo Vam se na mail koji ste unijeli u obrazac.

Prihvaćam da Kršćanski poslovni klub raspolaže podatcima koje sam gore osobno naveo. Kršćanski poslovni klub primljene podatke neće davati trećim stranama i raspolagat će s podatcima u skladu sa zakonom.

Svi članovi mogu raspolagati svojim podatcima, mijenjati ih i informirati se o njihovoj zaštiti. Kontakt osoba za zaštiti osobnih podataka u Kršćanskom poslovnom klubu je tajnik Kluba (tajnik@kpklub.hr)